PUMATRAC UYGULAMASI KİŞİSEL VERİLERE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ VE GİZLİLİK POLİTİKASI

Bu PumaTrac Uygulaması kişisel verilere yönelik aydınlatma metni ve gizlilik politikasında (“Uygulama Gizlilik Politikası”), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki aydınlatma yükümlülüğümüz çerçevesinde PUMA Spor Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (“PUMA”) tarafından işletilen PUMATRAC uygulaması (“Uygulama”) kapsamında size uygun spor aktivitelerini önerebilmek ve aktivite geçmişinizi takip edebilmenizi sağlamak amacıyla Uygulama üzerinden toplanan kişisel veriler ve bu kişisel verileri nasıl kullandığımız açıklanmaktadır. İşbu Uygulama Gizlilik Politikası’nda ayrıca, verilerinizi ne şekilde toplayacağımız ve kullanacağımız ile ilgili olarak yapabileceğiniz seçimlere de değinilmektedir.

Bu Uygulama’yı kullanarak ve hizmetlerimizden faydalanarak, ayrıca açık rızanızı gerektiren işlemeler haricinde kişisel verilerinizin bu Uygulama Gizlilik Politikasında yer aldığı şekilde işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

PUMA, işbu Uygulama veya diğer PUMA uygulamaları üzerinden ya da bunlar aracılığıyla hizmetlerimizin kullanımıyla ilgili sizden aldığımız veya topladığımız kişisel verilerinizin işlenmesinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca sorumlu olacaktır.

 

Uygulama Gizlilik Politikası Güncellemeleri

Uygulama’yı her kullanışınızda o an yürürlükte olan Uygulama Gizlilik Politikasına tabi olacaksınız ve Uygulama’yı her kullandığınızda koşulları kabul ettiğinizden emin olmak için bu metni gözden geçirmelisiniz. Bu Uygulama Gizlilik Politikasını zaman zaman güncelleyebiliriz. Güncelleme yaptığımızda yeni Uygulama Gizlilik Politikasını bu sayfada yayınlayacak ve metnin en üstünde görünen tarihi değiştireceğiz. Bu nedenle Uygulama’yı herhangi bir güncelleme veya değişikliği görmek için ziyaret ettiğinizde, sizi Uygulama Gizlilik Politikası güncellemelerini kontrol etmeye teşvik ediyoruz.

Bu Uygulama Gizlilik Politikasına ilişkin sorularınız veya burada ele alınmayan sorunlarınız olması durumunda lütfen işbu Uygulama Gizlilik Politikasında yer alan iletişim araçları vasıtasıyla PUMA ile iletişime geçiniz.

 

KİŞİSEL VERİLERİNİZ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 İşbu bölüm altında açıklanan kanallar vasıtasıyla paylaştığınız kişisel verileriniz bakımından KVKK uyarınca Veri Sorumlusu; İstanbul Ticaret Sicili nezdinde 503363 sicil numarası ile kayıtlı, 0781032787100015 Mersis numaralı, şirket merkezi Esentepe Mahallesi Harman 1 Sokak No: 7-9 Kat: 1 Nidakule Levent Şişli, İstanbul adresinde bulunan PUMA Spor Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’dir.

Kişisel Verilerin Toplanması ve Hukuki Sebepler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) gereğince, Uygulama’nın sunduğu hizmetlerden faydalanabilmek amacıyla kişisel verilerinizi tarafımızla paylaşmanız halinde, açık rızanıza istinaden veya kişisel verilerin korunmasına yönelik yerel mevzuatta yer alan istisnai hallerde PUMA, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerinizi KVKK’da açıklandığı çerçevede ve işbu Uygulama Gizlilik Politikası uyarınca elde edebilecek, yazılı/manyetik arşivlere kaydedebilecek, depolayabilecek, muhafaza edebilecek, hizmetlerini devam ettirebilmek amacıyla güncelleyebilecek, değiştirebilecek, yeniden düzenleyebilecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklayabilecek, (yurt içinde-dışına) aktarabilecek, paylaşabilecek, sınıflandırabilecek, anonim hale getirebilecek ve KVKK’da sayılan diğer şekillerde işleyebilecektir. PUMA kişisel verilerinizi, açık rızanız gerektiğinde bu açık rıza alınarak yahut KVKK’daki istisna düzenlemeleri kapsamında açık rızanız aranmaksızın, KVKK Madde 5.1, Madde 5.2, Madde 6.2 ve Madde 6.3 kapsamında işlemektedir.

Kişisel verilerinizin açık rızanıza dayalı işlendiği durumlarda, kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin verdiğiniz açık rızanızı KVKK kapsamında her zaman geri çekebilirsiniz. Ancak bu durumda Uygulama’nın belli fonksiyonlarından yararlanamayabilirsiniz. Kişisel verilerinizin işlenmesinin zaruri olduğu durumlarda bize gerekli kişisel verileri iletmeyi tercih etmediğiniz takdirde, talep edilen hizmetleri sunamayabiliriz, bu nedenle Uygulama kapsamında aşağıda iletilen bazı kişisel veriler zaruri olarak belirlenmektedir ve bunlar istisna kapsamında hizmeti verebilmek amacıyla işlenmektedir.

PUMA, yürütmekte olduğu tüm kişisel veri işleme faaliyetlerinde KVKK başta olmak üzere ilgili mevzuatta aranan tüm yükümlüklere uygun olarak hareket etmekte ve kişisel verilerinizin güvenli bir şekilde barındırılması ve kişisel verilerinizin hukuka aykırı biçimde kullanılmasının önlenmesi için gerekli güvenlik tedbirlerini almaktadır.

 

Toplanan Kişisel Verileriniz, Toplama Yöntemlerimiz ve Amaçları

Uygulama’ya üye olurken, Uygulama’yı kullanırken, e-posta vasıtasıyla, telefonla, yazı ile veya başka yollarla iletişim kurduğunuz esnada sağlanan bazı bilgileri ve kişisel verileri doğrudan ve/veya otomatik olarak toplamaktayız. Bu şekilde toplanan kişisel veriler aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın şunları içerebilir:

 

PUMATRAC hesabı bilgilerinizle veya Facebook/Twitter hesabınız üzerinden oturum açılması

PUMATRAC uygulamasını kullanmak için, PUMATRAC uygulamasına kayıt esnasında belirttiğiniz hesap bilgilerinizle (e-mail ve şifre) ya da Facebook veya Twitter hesap bilgilerinizle PUMATRAC uygulamasında oturum açmalısınız.

Bir PUMATRAC hesabı oluşturmanız halinde oturum açmanız için PUMATRAC hesap bilgilerinizi (e-mail adresi ve şifre) işlemekteyiz.

Facebook veya Twitter üzerinden oturum açmak için Facebook veya Twitter hesap bilgilerinizle uygulamaya giriş yapmak ve herkese açık profilinizde bulunan Kişisel Verilerinize (isim, fotoğraf gibi) ve -eğer Facebook/Twitter platformu ayarlarınızda izin verdiyseniz- e-mail adresiniz, doğum tarihi ve/veya arkadaş listenize PUMATRAC uygulamasınca erişim izni sağlamak üzere ilgili Facebook veya Twitter sayfasına yönlendirileceksiniz.

Bu işleme süreci, size sağladığımız hizmetlerin ifası kapsamında yani profilinize erişim sağlamanız için gereklidir.

 

PUMATRAC profilinizin oluşturulması

PUMATRAC uygulamasında ilk kez oturum açtığınızda kullanıcı profilinizi tamamlamak amacıyla sizden Kişisel Veri toplamaktayız.

Bu işlem adınız soyadınız, kullanıcı adınız, (e-mail adresi/şifre ile kaydoluyorsanız) e-mail adresiniz, cinsiyetiniz gibi paylaşılması zaruri olan Kişisel Verilerinizin yanında, fitness amaçlarınıza dair bilgi, tercih edilen aktiviteler ve egzersiz alışkanlıklarınızı, spor aktiviteleri geçmişinizi gibi Kişisel Verilerinizi kapsamaktadır. Bu veri işleme süreci size fitness ve egzersiz ilginiz, alışkanlıklarınız ve hedefleriniz doğrultusunda kişiye özel antrenman önerileri ve egzersiz motivasyonu gibi PUMATRAC uygulamasının ana hizmetlerini sunmak için gereklidir.

Ayrıca, toplanan Kişisel Veriler Uygulama’nın ek işlevlerini kullanabilmek ve daha da kişiselleştirilmiş bir kullanıcı deneyimine sahip olabilmek için bizimle gönüllü olarak paylaşabileceğiniz aşağıda sayılanlar gibi Kişisel Verileri de içerebilir;

  • antrenmanlarınız sırasında yaktığınız kalorilerin kişiye özel hesaplamasını yapabilmemiz için gerekli cinsiyet, kilo ve boy bilgisi ve/veya
  • size konumunuza yakın antrenman kursları ve antrenörlerle ilgili bilgi verebilmek için gerekli konum bilgisi.

Uygulama kapsamında gönüllü olarak sağladığınız Kişisel Verilerinizi uygulama üzerinden sağlanan yöntemler ile her zaman değiştirebilir veya silebilirsiniz, ancak bu durumda belirttiğimiz kişiselleştirme fonksiyonundan yararlanamayacağınızı unutmayın.

 

Antrenmanlarınızın takip edilmesi, kaydedilmesi ve paylaşılması

Antrenmanlarınızı takip etmek ve kaydetmek isterseniz antrenman verilerinizi (tarih, süre, mesafe veya tekrar, hız, harcanan kalori gibi) işlemekteyiz. Bu veriler doğrudan PUMATRAC uygulaması üzerinden veya dolaylı olarak üçüncü kişi uygulamalarından (örneğin cihazınızdaki sağlık uygulamasından) ve/veya (fitness) sensör ve cihazlarından (örneğin GPS ve/veya cihazınıza yerleştirilmiş jiroskop sensörü, harici nabız monitörleri gibi) bu verilere (örneğin nabız) erişilerek (PUMATRAC Uygulamasına bu uygulamalar, sensör ve/veya cihazlardan veri erişimine hesap ayarlarından her zaman değiştirilebilir şekilde önceden izin verdiğiniz takdirde) toplanabilir.

Bir antrenmanı tamamladığınızda takip edilen antrenmana ilişkin verileri de içeren bu antrenman kaydedilir ve profilinizdeki takvimde tutulur.

Eğer PUMATRAC uygulamasının gizlilik ayarlarında profil görünürlüğünü “Halka Açık – Herkes” olarak belirlediyseniz tamamlanmış ve kaydedilmiş antrenmanlarınız PUMATRAC Uygulama Akışı’nda yer alacak ve böylece diğer PUMATRAC kullanıcıları tarafından da görüntülenebilir duruma gelecektir.

Bu fonksiyondan yararlanmak istediğiniz sürece, bu işleme size antrenmanlarınızı takip etme, kaydetme ve paylaşma işlevi sağlaması bakımından gereklidir.

 

Anlık bildirimler

Anlık bildirimleri almaya onay verdiyseniz, PUMATRAC uygulamasının her bir yeni versiyonu hizmete sunulduğunda PUMATRAC uygulamanıza anlık bildirim gönderilmesi için benzersiz aygıt simgesi kimliğinizi işlemekteyiz.

Cihaz ayarlarınızda PUMATRAC uygulaması için anlık bildirimleri engelleyerek herhangi bir zamanda rızanızı geri alma hakkınız saklıdır. Rızanın geri alınması geri alımdan önce yapılan veri işlemelerinin hukuka uygunluğunu etkilemeyecektir.

 

Uygulama analizi

PUMATRAC uygulaması ve işlevlerini değerlendirmek ve geliştirmek için Adobe Systems Software Ireland (Adobe Analytics), Google Ireland Limited (Google Analytics for Firebase) ve Facebook Ireland Ltd. (Facebook Analytics) şirketlerinden analiz servisleri almaktayız.

Bu servisler PUMATRAC Uygulamasının kullanımındaki takma adlı (=pseudonymized) verileri toplamak amacıyla ekran ziyaretleri ve olaylar (oturum açmalar, incelenen içerik, başlanan ve/veya sonlandırılan egzersizler gibi) olarak anılan çerezler ve benzer izleme teknolojileri kullanmaktadır. Uygulamada IP adresi toplanmaz veya toplama sürecinde anonimleştirilir. Bu hizmetler yardımıyla topladığımız veriler uygulamamızın kullanımına ilişkin kümelenmiş raporlar (günlük kullanıcı sayısı, bazı egzersizlerin ziyaret edilmesi/indirilmesi gibi) ile birleştirilir ve sizinle ilişkilendirilemezler.

Bu hizmetlerin veri toplamasına ilişkin daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki linkleri ziyaret edin:

Adobe Analytics

Google Analytics for Firebase

Facebook Analytics

Uygulama istatistikleri ve analizleri kapsamında yapılan bu işleme meşru menfaatlerimiz ölçüsünde yapılmaktadır. Analiz amaçlı veri toplanması özelliğini herhangi bir zamanda cihazınızdaki PUMATRAC uygulaması gizlilik ayarlarından devre dışı bırakarak engelleyebilirsiniz.

 

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları

İşbu Uygulama Gizlilik Politikası’nda anılan kanallardan, anılan yöntemlerle toplanan kişisel verileriniz aşağıdaki amaçlar dahilinde PUMA tarafından işlenmektedir.

İşbu Uygulama Gizlilik Politikası’nda belirlenen kanallardan, yine ifade edilen yöntemlerle toplanan kişisel verileriniz KVKK Madde 5.2 ve Madde 6.3 kapsamında açık rızanız gerekmeksizin aşağıdaki amaçlarla işlenebilir: 

  • Kanuni yükümlülüklerimizi (vergi mevzuatı, tüketicilerin korunmasına yönelik mevzuat, borçlar kanunu, ticaret kanunu ve sair mevzuat) yerine getirmek amacıyla: mevzuatın gerekli kıldığı durumlarda verilerinizin işlenmesi ve ilgili düzenleme kapsamında atfedilebilecek her türlü sair işlemeler
  • Fiili imkânsızlık nedeniyle rızanızı açıklayamayacak durumda olmanız halinde veya rızanıza hukuki geçerlilik tanınmayan sizin yahut bir başkasının hayat veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olan amaçlarla
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifası amacıyla: Örneğin, yukarıda “Toplanan Kişisel Verileriniz ve Toplama Yöntemimiz ve Amaçları” başlığı altında yer verildiği şekilde, PUMATRAC uygulaması kapsamındaki hizmetlerin sunulması amacıyla
  • Hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla: PUMATRAC ve PUMA ürün ve hizmetlerine ilişkin sizden gelecek soru, şikayet ve bildirimlerin cevaplanması ve çözüme kavuşturulması, güvenlik, hukuka aykırı kullanımları engellemek kapsamında atfedilebilecek her türlü sair işlemeler
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması amacıyla: Örneğin, Uygulama kapsamında kayıtların delil olarak tutulması kapsamında yapılan işlemeler ve ilgili düzenleme kapsamında atfedilebilecek her türlü sair işlemeler ve ilgili düzenleme kapsamında atfedilebilecek her türlü sair işlemeler yoluyla bir hakkı tesis etmek veya korumak
  • Temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermeksizin, meşru menfaatlerimizi korumak amacıyla: size sunulan hizmetin kalitesinin ölçülmesi, bu kapsamda ilettiğiniz taleplerinizin değerlendirilmesi ve çözüme kavuşturulması gibi işlemeler ve ilgili düzenleme kapsamında atfedilebilecek her türlü sair işlemeler örnek verilebilir.

Ayrıca alenileştirdiğiniz kişisel verileriniz de açık rızanız olmaksızın yukarıda belirtilen sair amaçlarla işlenebilmektedir. Sosyal medya kanalları, şahsi internet siteniz ve sair mecralarda alenileştirmiş olduğunuz kişisel verileriniz PUMA tarafından işlenmesi ve ilgili düzenleme kapsamında atfedilebilecek her türlü sair işlemeler bu duruma örnek gösterilebilir.

 

Yukarıdaki kanallardan, yine yukarıda ifade edilen yöntemlerle toplanan kişisel verileriniz KVKK Madde 5.1 ve Madde 6.2 kapsamında işlenmesine aşağıda belirtilen fonksiyonları Uygulama’da aktif hale getirerek açık rıza verebilir ve bunları devre dışı bırakarak rızanızı her zaman geri alabilirsiniz:  

  • Satış ve pazarlama, kurumsal iletişim ve bu kapsamda sair etkinlik ve davetlerin düzenlenmesi ve bunlar hakkında bilgilendirme yapılması amaçlı Uygulama üzerinden bildirimler de dahil olmak üzere elektronik ticari ileti gönderimi amacı ile kullanılması ve bu bildirimler yoluyla ayrıca kampanya, fırsat ve ürün/hizmet reklamları gibi size özel ürün ve hizmetlere yönelik fırsatların da sunulması (bildirimler aktif veya devre dışı hale getirilebilir)
  • targeting, re-targeting (=hedefleme ve yeniden hedefleme), çapraz satış yapılması (Uygulama üzerinden reklam ve bu gibi faaliyetlere izin vermek veya engellemek istemeniz halinde bu fonksiyonu aktif veya devre dışı hale getirebilirsiniz)
  • Yukarıda belirttiğimiz gönüllü kişisel verileri paylaşmanız halinde Uygulamanın daha da kişiselleştirilmiş hale getirilmesi (gönüllü bilgileri paylaşmayabilir veya her zaman silebilirsiniz)
  • Antrenman kaydı fonksiyonunu kullanmak istemeniz halinde kaydınızın işlenmesi ve üçüncü kişilerle açık rızanıza istinaden paylaşılması (bu kayıt özelliğini aktif-devre dışı hale getirebilir, kaydın gizlilik ayarlarını her zaman güncelleyebilirsiniz)
  • İstatistik ve analizler (yukarıda ilettiğimiz kanallardan zorunlu olanlar hariç ilgili istatistik ve analizleri durdurabilirsiniz)

 

Verilerinizin Üçüncü Kişilerle Paylaşılması ve Yurtdışına Aktarımı

PUMA, Uygulama Gizlilik Politikasında anılan kanallardan, anılan yöntemlerle toplanan kişisel verilerinizi, KVKK ve sair mevzuat kapsamında ve işbu Uygulama Gizlilik Politikasında anılan amaçlar dahilinde üçüncü kişilere veya yurtdışına aktarabilir. Kişisel verileriniz:

  • Yukarıda KVKK Madde 5.2 ve Madde 6.3 kapsamında belirlenen amaçların varlığı halinde Türkiye içindeki veya Türkiye dışında gerekli korumayı haiz ülkelerdeki yahut gerekli korumayı haiz ülkelerde olmamakla birlikte KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında gerekli taahhütleri vermiş olan başta AB ülkeleri, OECD ülkeleri, Hindistan, Çin ve Rusya olmak üzere yurtdışında Uygulama ve Uygulama üzerinden verilen hizmetlerin gelişimi ve devamlılığı için gerekli olan hizmet sağlayıcı (depolama, arşivleme, bilişim teknolojileri desteği, sunucu, hosting, bulut bilişim, CRM, e-posta sağlayıcılar gibi) ile log-in desteği veren hizmet sağlayıcılarımız, PUMA SE başta olmak üzere Puma grup şirketleri, iş ortakları, tedarikçi firmalar, bankalar, finans kuruluşları, hukuk, vergi vb. benzeri alanlarda destek alınan danışmanlık firmaları, resmi kurum ve kuruluşlar ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilmektedir.
  • Yukarıda KVKK Madde 5.1 ve Madde 6.3 kapsamında, yurtiçinde ve başta AB ülkeleri, OECD ülkeleri, Hindistan, Çin ve Rusya olmak üzere yurtdışında bulunan belirlenen amaçlar bakımından fonksiyonları aktif hale getirmeniz ya da gizlilik ayarlarınızda bunlara açık rıza vermeniz şartı ile:
  • pazarlama şirketleri, pazarlama desteği veren üçüncü kişi hizmet firmaları ve iş ortakları (bildirim gönderimi, kampanya oluşturulması amacı ile destek veren firmalar, davranış analizi, analizi desteği veren firmalar, CRM desteği veren firmalar) ilgili aktif hale getirdiğiniz fonksiyonla sınırlı şekilde ve izniniz ölçüsünde kişisel verilerinize erişim sağlayabilirler.
  • aşağıdaki hallerde PUMATRAC Uygulamasının diğer kullanıcılarına:
    • Eğer PUMATRAC uygulamasının gizlilik ayarlarında “Özel – Yalnızca Ben” ayarı (Varsayılan Ayar) seçilmişse, diğer PUMATRAC kullanıcıları profilinizdeki yalnızca temel (anonim) bilgilere (rumuz/isim (girdiğiniz herhangi bir soyadı ilk harfiyle kısaltılarak gösterilecektir); ülke/şehir; TRAC skoru ve takipçi sayınız ve takip ettiğiniz PUMATRAC kullanıcılarının sayısı) erişim sağlayabilirler;
    • PUMATRAC uygulamasının gizlilik ayarlarında “Halka Açık – Herkes” ayarını seçtiyseniz, diğer PUMATRAC kullanıcıları da workoutlarınıza ve ilgili egzersiz bilginize erişim sahibi olurlar.

Yukarıda yer alan üçüncü kişilerin, kişisel verilerinizi sadece açık rızanıza ve/veya kişisel verilerin korunmasına yönelik yerel mevzuata uygun şekilde kullanmalarını zorunlu tuttuğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca, iş ortaklarımızdan daima yürürlükteki veri koruma ve gizliliğine yönelik mevzuata uygun hareket etmelerini ve verilerinizin gizliliğine büyük önem vermelerini talep etmekteyiz.

 

Verilerinizin Korunması

PUMA, iş yerlerine ve bilgi sistemlerine uygun fiziksel, teknik ve yönetimsel güvenliği sürdürmeye, böylece kişisel verilerin kaybolması, kötüye kullanılması, yetkisiz erişimi, ifşa edilmesi veya değiştirilmesini önlemeye çalışır. Internet sitemizi ve diğer sistemlerimizi kayıp, yok olma, yetkisiz giriş, yetkisiz kişilerin kişisel verilerinizin değiştirilmesi veya ifşasına karşı gerekli teknik ve kurumsal önlemleri alarak korumaktayız. Kişisel verilerinizi gönderdiğinizde bu verilerinizi korumak için en üst çabayı göstermemize rağmen, internet veya herhangi bir genel ağ üzerinden yapılan hiçbir veri aktarımının %100 güvenli olduğu garanti edilemez.

 

Verilerin İşlenme Süresi, Depolama ve Silme

İşbu Gizlilik Politikası’nda anılan kanallar vasıtasıyla PUMA ile paylaşmış olduğunuz kişisel veriler, KVKK başta olmak üzere kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuata ve diğer mevzuatta zorunlu kılınan sürelere uygun şekilde her halükârda yukarıdaki meşru amaçlar ortadan kalkmadığı müddetçe işlenecektir.

Bu kapsamda, bizimle paylaştığınız ya da PUMATRAC uygulamasının kullanılması bağlamında oluşturulmuş Kişisel Veriler PUMATRAC uygulamasında (Frontend) olduğu gibi bulut veri tabanımızda da (Backend) güvenle depolanır. Aşağıda belirtildiği üzere talebiniz üzerine Kişisel Verileriniz hem PUMATRAC uygulamasından hem de bulut veri tabanından silinecektir.

Antrenman geçmişi: Kaydedilen antrenmanlarınız ve buna ilişkin Kişisel Verileriniz her zaman silinebilir.

PUMATRAC profil verisi ve hesabı: Uygulama üzerinde yer alan kullanıcı ayarlarında (“Sizin hakkınızda”) böülümünden PUMATRAC profilinizden zorunlu olmayan Kişisel Verileri de dilediğiniz zaman silebilirsiniz. Dilerseniz pumatrachelp@puma.com adresinden desteğimize başvurarak tüm PUMATRAC profilinizi ve hesabınızı da silebilirsiniz.

 

Bilgi Edinme ve İtiraz Hakkı

KVKK’nın 11’inci maddesi uyarınca Şirketimize başvurarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin kullanımına ilişkin bize daha önce verdiğiniz herhangi bir izni geri alma,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Amaç, süre ve meşruiyet prensipleri dahilinde değerlendirilmek üzere silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi durumunda aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması halinde bu sonuca itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi ve bu sebeple zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

Bu kapsamda, yukarıdaki haklarınıza ilişkin talebinizi aşağıda verilen ve zaman zaman değişebilecek olan e-posta adresimize güvenli elektronik imzalı olarak yahut yine aşağıda yer alan ve zaman zaman değişebilecek olan posta adresimize kimliğinizi tespit edici belgeler ile ıslak imzalı bir dilekçe ile elden teslim edebilir ya da noter aracılığıyla gönderebilirsiniz. PUMA, talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Taleplerin PUMA tarafından sonuçlandırılmasına ilişkin ayrıca bir maliyet doğması hâlinde Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücretler talep edilebilir.

Bilgi edinme ve/veya kişisel verilerinizin kullanılmasına itiraz hakkınızı kullanmak isterseniz ya da gizlilik hakkında herhangi bir sorunuz olursa bize aşağıdaki yollarla ulaşabilirsiniz:

E-mail: shop.tr@puma.com
Posta: PUMA Türkiye Esentepe Mahallesi Harman 1 Sokak No:7-9 Kat:1 Nidakule Levent
34394 İstanbul